Dit recept is ontstaan bij een spontaan bezoekje van familie op de camping in Zeeland. Toen ik hoorde dat ze op de koffie kwamen ben ik even in mijn voorraadkast van de camper gedoken. Bovengenoemde ingrediënten heb ik bij elkaar gesprokkeld met het idee dat ik daar wel iets van kon maken. En wat ik ook nog aan andere mensen durfde voor te schotelen. De hoeveelheden die staan aangegeven zijn ook gewoon een beetje op gevoel en net wat je nog in je lappenhuisje aanwezig hebt. Ik moet zeggen, het was echt lekker en het ging erin als zoete koek!

No bake pindakaas chocokoek

no bake pindakaas choco koek

Ingrediënten voor pindakaas chocokoek

 • Paar eetlepels pindakaas
 • Eetlepel honing
 • Paar eetlepels nutella
 • Paar eetlepels havermout
 • Handje gehakte pinda’s
 • Handje rozijnen
 • Eetlepel kokosolie of bakboter

Koelkast!

Zo maak je het!

 1. Verzamel alle ingrediënten die je in je tent of camper hebt
 2. Verwarm de olie of boter in een pannetje
 3. Haal van het vuurt en meng alle ingrediënten door elkaar
 4. Als het één geheel is dan stort je het op een bord of bakje. Druk het goed aan zodat er een koek ontstaat
 5. Laat minimaal een uur afkoelen in de koelkast.